Test Edvar 2

Più della Ferrari – Edizione XXIV

 

Visita alla fabbrica auto sportiva olandese

zaterdag 11 maart 2023

Beste Ferraristi,

Als liefhebbers van sportieve en exclusieve auto’s wordt u deze keer graag meegenomen op een reis door de fabriek van Nederlands Sportiefste automerk… DONKERVOORT.

Deze lichtgewicht handgebouwde auto’s, die al sinds 1978 volgens traditie in Nederland worden gebouwd, zijn een bijzondere en exclusieve verschijning.
In dit familiebedrijf is men constant op zoek naar de volgende compromisloze en ultralichte baanbrekende auto, in samenspraak met de klant.

Tijdens uw bezoek krijgt u een inkijk in de historie, sportieve prestaties en de toekomst van dit bijzondere Nederlandse merk.

Waar Joop Donkervoort ooit begon met zijn visie van een sportieve lichtgewicht sportauto, is er nu een nieuw tijdperk aangebroken en mag u meekijken hoe de nieuwe Donkervoort F22 wordt gebouwd en samengesteld. Laat u verrassen door de nieuwste Supercar van de lage landen. U mag getuige zijn van het nieuwe tijdperk dat bij Donkervoort is aangebroken.

Tijdens de rondleiding zult u het proces zien vanaf buizenframe tot het eindresultaat; uiteraard onder begeleiding van medewerkers van Donkervoort.
Voor een hapje en drankje wordt gezorgd zodat u na het aanschouwen van dit proces gezamenlijk kunt bijpraten over dit bijzonder merk.

Programma

14.00 uur Ontvangst Donkervoort, Pascallaan 96, 8218 NJ, Lelystad
14.30 uur Welkomstwoord – Introductie en korte historie van Donkervoort
14.45 uur Donkervoort Factory Tour (verdeeld in twee groepen)
16.00 uur Einde programma met een drankje en hapje in de showroom.
Hier kunt u ook napraten met het Donkervoort-team
16.30 uur Bij het afscheid ontvangt iedereen een Donkervoort Goodie Bag

 

De kosten van deze dag zijn € 80,= per persoon.
Het maximaal aantal deelnemers is vijftig.
Inschrijven kan tot 4 maart 2023.

Uw organisator:

Kevin Kosman