Test Edvar 2

Rally d’autunno del Lussemburgo

vrijdag 30 september t/m zondag 2 oktober 2022

 

Beste Ferraristi,

Graag willen de organisatoren u uitnodigen om vanaf vrijdag 30 september t/m zondag 2 oktober a.s. mee te gaan naar Luxemburg. Tijdens de driedaagse herfst-buitenlandreis wordt u meegenomen naar prachtige natuurgebieden en bezienswaardigheden. U volgt indrukwekkende routes langs mooie landschappen door Luxemburg. Zoals u bent gewend van de FCN heeft de organisatie bijzondere locaties voor lunch en diner voor u gereserveerd. En speciaal voor uw raspaard is een gepast nachtverblijf geselecteerd waar uzelf dan ook blijft overnachten.

 

Luxemburg
Het internationaal georiënteerde Luxemburg is één van de meest welvarende landen ter wereld. Het heeft een oppervlakte van 2.587 km² en maakt hiermee 0,1% deel uit van de EU. Het Groothertogdom telt 614.000 inwoners (ongeveer vergelijkbaar met Den Haag) en heeft als officiële talen: Luxemburgs, Frans en Duits. Luxemburg heeft een gematigd klimaat dat geen uitersten kent; het profiteert van de weldadige en verzachtende invloed van de zee. Van mei tot half oktober is het geschiktste tijdstip om daar een vakantie door te brengen. Oktober kent een Indian Summer; een nazomer waarin het nog zomerachtig weer kan zijn. Kortom een goed moment om het land te vereren met een bezoek samen met uw Ferrari.

 

Dag 1  Vrijdag 30 september
Voor de start van de reis wordt u rond 13.00 uur verwacht op een prachtige locatie in het zuidoosten van België.

Nadat we elkaar hebben begroet en een heerlijke lunch hebben gebruikt, wordt de route aan u aangereikt. Deze route van ongeveer 150 km (ca 2 uur en 15 minuten) voert u naar uw verblijf Kasteel Schlossberg.

Dit vijfsterrenhotel ligt in de grens-driehoek met Duitsland, Luxemburg en Frankrijk. Het luxe hotel wordt omgeven door de wijngaarden van Perl-Nenning en heeft een mediterraanse villa en een klein renaissancekasteel. U kunt gebruik maken van de fitnessruimte en de gratis spa van Residenz-Hotel. Hier bevinden zich onder meer een binnenzwembad, diverse sauna’s en een hottub. Ook is er een schoonheidssalon aanwezig.

Na het inchecken en opfrissen zal de organisatie u ontvangen met een aperitief in de CAESAR’S Bar en vervolgens zal het diner worden gebruikt in het BACCHUS Restaurant dat mediterrane gerechten serveert.

 

Dag 2  Zaterdag  1 oktober
Na een heerlijk ontbijt staat er een mooie dag ingepland. De twee prachtige routes worden onderbroken voor een lunch bij een verrassend restaurant. Deze adembenemende routes op deze dag eindigen weer bij Kasteel Schlossberg.

Het avonddiner staat gepland in het nabijgelegen Restaurant Die Scheune welke regionale gerechten serveert. Uiteraard biedt ook deze locatie de mogelijkheid om de avond af te sluiten in de gezellige bar.

 

Dag 3  Zondag 2 oktober
Na twee bijzonder gezellige en indrukwekkende dagen wordt het helaas weer tijd om afscheid van elkaar te nemen. U kunt na het ontbijt op eigen gelegenheid uw verblijf verlengen of huiswaarts rijden.

Enthousiast geworden? Deelname aan deze prachtige reis bedraagt € 500,- per persoon. In deze prijs is o.a. inbegrepen: twee  hotelovernachtingen incl. ontbijt, twee lunches, twee diners, routeboek, rallyschild en natuurlijk verschillende extra lekkernijen voor onderweg.

Wacht niet te lang en schrijft u nu in voor Rally d’autunno del Lussemburgo !

Organisatoren:

Johann Fassbender & Gert-Jan Derksen
Evenementencommissie Ferrari Club Nederland