Bericht van de voorzitter

Van harte welkom bij de enige officiële en door de Ferrari fabriek erkende Ferrari Owners Club in Nederland. Op deze internetpagina’s vindt u eigenlijk alles wat met onze club te maken heeft. Bovendien geeft uw lidmaatschap toegang tot het afgeschermde gedeelte van deze internetsite, zodat u ook toegang heeft tot bv. fotoverslagen van onze evenementen, de clubwinkel, het tiporegister, een ledenoverzicht en een overzicht van alle nummers van ons Clubmagazine en nog veel meer.

Verder geeft het lidmaatschap van onze club Ferraribezitters de mogelijkheid om hun bolide de sporen te geven en hun passie met vele gelijkgestemden te delen. Wij organiseren minimaal 10 aantrekkelijke evenementen per jaar voor onze leden. Daarbij valt te denken aan circuitdagen op diverse bekende circuits, waarbij het verhogen van de rijvaardigheid en het veilig en snel rijden centraal staan. Verder zijn er meerdere sociale rijevenementen, zoals Cars & Coffee FCN style, een meerdaagse reis naar het buitenland, fabrieksbezoeken en bijzondere evenementen voor klassieke Ferrari’s en de Youngtimers. Tenslotte organiseren wij tweemaal per jaar in de herfst en de winter de Piú della Ferrari; dit zijn thema-avonden waarbij bijzonder interessante sprekers vertellen over uiteenlopende onderwerpen uit de rijke historie van Ferrari.

Wij bieden dus een zeer gevarieerd programma, waarbij er voor elke Ferraribezitter een aantrekkelijk evenement te kiezen valt. Voor Ferrari ‘passionata’ die (nog) geen Ferrari hebben, staat het lidmaatschap als begunstiger open. De begunstigers hebben hun eigen evenementen, zijn zeer actief als helpers tijdens de rijevenementen van de club en zijn ware ambassadeurs van ons geliefde merk. Onze club staat daarom open voor alle liefhebbers van het merk Ferrari. Mede dankzij de gezamenlijke passie zijn binnen onze club reeds vele nieuwe vriendschappen gesloten. Ik wens u veel plezier toe op onze website en graag ontmoet ik u op één van onze evenementen!

Arrivederci é Forza Ferrari!

Jaap Mudde
Voorzitter Ferrari Club Nederland