Nieuws

Uitnodiging: Percorso Lungo i Castelli

juni 7, 2024

In het evenementenseizoen van 2024 zetten uw organisatoren met trots de eigenaren van klassieke en youngtimer Ferrari’s in de schijnwerpers. Eind juni wordt u verwelkomd op een schitterende locatie op de Veluwe.

Meer info

Uitnodiging: Rotondo e Ovale

juni 2, 2024

Begin juli nodigen uw organisatoren u van harte uit voor een onvergetelijk evenement vol verrassingen, adrenaline, bochten en passie tijdens “Rotondo E Ovale”. De dag begint op een exclusieve locatie met een vorstelijk tintje.

Meer info

Aanleunevenement: Classic Wings & Wheels

mei 20, 2024

Classic Wings & Wheels is een eendaags evenement waar bezoekers kunnen genieten van een fantastisch samenspel van spectaculaire klassieke auto’s en unieke historische vliegtuigen. De tiende editie van Classic Wings & Wheels zal plaatsvinden op zaterdag 15 juni op luchtmachtbasis Gilze-Rijen. Een tweede lustrum, daarom kunt u een speciaal programma verwachten.

Meer info

Uitnodiging: La Bella Vita

april 24, 2024

Ook in 2024 zijn uw organisatoren weer de uitdaging aangegaan om voor u een fantastisch evenement te organiseren, met als thema “het goede leven”. Het wordt een prachtig evenement met een iets andere opzet dan u bent gewend.

Meer info

Uitnodiging: Avanti a Vapore con Ferrari

april 19, 2024

Uw organisatoren zijn verheugd u uit te nodigen voor een mooi dagvullend evenement, uiteraard georganiseerd met bijzondere aandacht voor detail en rijplezier. De dag wordt begonnen met een warm welkom, aromatische koffie, verfijnde lokale lekkernijen en kennismaking met alle deelnemers.

Meer info

Uitnodiging: Attraversando il Confine

februari 16, 2024

Kunt u ook niet wachten om uw Ferrari weer uit de garage te halen voor de eerste echte voorjaarsrit? In april is het eindelijk zo ver. De FCN neemt u kriskras mee over de grens: Attraversando il Confine is de perfecte balans tussen heerlijk autorijden en gezellig samen zijn met andere leden.

Meer info

Evenementenbrochure 2024

januari 27, 2024

Zoals elk jaar presenteert de evenementencommissie ook dit jaar weer de evenementenbrochure vol met prachtige evenementen!

Meer info

Uitnodiging: La Gita in Montagna

januari 24, 2024

Het evenementenjaar 2024 is alweer begonnen en het bekend maken van de buitenlandreis is dit jaar later dan dat u van ons bent gewend. Het heeft ons namelijk enorm veel moeite gekost om deze reis rond te krijgen. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat ook in 2024 weer een buitenlandreis op stapel staat!

Meer info

Uitnodiging: Trackday Spa-Francorchamps

januari 22, 2024

De FCN sluit aan bij Club Ferrari France om in totale exclusiviteit en zonder geluidsbeperkingen te genieten van het legendarische Formule 1-circuit van Spa Francorchamps! Mis deze kans niet om in uw moderne, klassieke of Challenge/race-Ferrari te rijden en “het mooiste circuit ter wereld” te ervaren.

Meer info

FCN Première: Ferrari brilla sul grande schermo

januari 20, 2024

Eind januari 2024 verschijnt de nieuwste film over het leven van Enzo Ferrari in de Nederlandse bioscopen. Wij hebben een bioscoop bereid gevonden om de film “Ferrari” binnenkort exclusief voor de leden van Ascari en de Ferrari Club Nederland te vertonen.

Meer info