Nieuws

Uitnodiging: La Grande Visita al Belgio

juli 28, 2023

Uw organisatoren nodigen u van harte uit voor een geweldig bezoek aan België! Het startpunt van deze reis ligt in een verrassend energieke omgeving. U bent te gast op een sportieve locatie waar u uw routeboek ontvangt en u de andere deelnemers ontmoet onder het genot van een drankje en een lichte lunch.

Meer info

Uitnodiging: De Acht Zaligheden Tour

april 12, 2023

De FCN draait op volle toeren, velen van u hebben dit jaar alweer enkele fantastische evenementen met elkaar beleefd. En, er staat opnieuw een boeiende tourrit voor u op het programma. Uw organisatoren nodigen u uit voor een mooie tourrit door het prachtige Brabantse landschap. U zult een “Zalige” en “Hemelse” dag beleven. 

Meer info

Uitnodiging: Più della Ferrari – Edizione XXIV

februari 12, 2023

Als liefhebbers van sportieve en exclusieve auto’s wordt u deze keer graag meegenomen op een reis door de fabriek van Nederlands Sportiefste automerk: DONKERVOORT. Deze lichtgewicht handgebouwde auto’s, die al sinds 1978 volgens traditie in Nederland worden gebouwd, zijn een bijzondere en exclusieve verschijning.

Meer info

Uitnodiging: Andiamo a Texel

februari 11, 2023

Het jubileumjaar gaat nu echt van start met het eerste rijdersevenement van dit seizoen. Uw organisatoren maken er meteen een bijzonder evenement van, dat u niet mag missen!

Meer info

Evenementenbrochure 2023

januari 25, 2023

Wat gaat de tijd toch snel! Vol trots presenteert o.a. de evenementencommissie nu alweer voor de twaalfde keer de evenementenbrochure!

Meer info

Uitnodiging: Tour d’isola della Dolce Vita

december 23, 2022

Het evenementenjaar 2022 is alweer ten einde. In de herfsteditie van de GAdF heeft u het fantastische reisverslag van de buitenlandreis van 2022 kunnen inzien. Maar liefst 43 equipes hebben genoten van een heerlijke en super gezellige reis door Oostenrijk, Kroatië en Slovenië. Dit smaakt uiteraard naar meer!

Meer info

Uitnodiging: FCN Style Cars & Coffee

september 19, 2022

Helaas is dit alweer het laatste rij-evenement van dit jaar. FCN Style Cars & Coffee kenmerkt zich in een laagdrempelig evenement dat niet de gehele dag en avond in beslag zal nemen.

Meer info

Uitnodiging: Doe een Plezier Rit 2022

juli 6, 2022

In september 2022 vindt de ELFDE editie van onze Doe een Plezier Rit plaats. We willen tenminste vijfenzeventig kinderen een onvergetelijke dag bezorgen. Een aantal van deze kinderen wachten al vanaf 2020 op deze bijzondere dag, die door de Covid Pandemie meerdere malen moest worden uitgesteld.

Meer info