Nieuws

FCN Nieuwsbrief Oktober 2020

oktober 24, 2020

De Evenementencommissie van uw FCN heeft de afgelopen periode niet stilgezeten. In een tijd waarin COVID-19 de FCN zeer begrenst in het organiseren van evenementen, hoopt de Evenementencommissie u op een speciale manier toch een drietal FCN-evenementen te kunnen aanbieden.

Meer info

Ascari evenementen

maart 28, 2020

Ook ASCARI neemt, evenals de overheid en uw Ferrari Club Nederland, de verantwoordelijkheid en daarom treffen we maatregelen om het verspreiden van het Coronavirus tegen te gaan.

Meer info

FCN Evenementen t/m de zomer

maart 20, 2020

Voor de aanpak van het coronavirus zijn vanuit overheidswege inmiddels verregaande maatregelen genomen. Dit treft ons allemaal en vraagt om verantwoordelijkheid en daadkracht, ook van uw bestuur.

Meer info

Uitnodiging: Bourtanger Moerasrally

februari 11, 2020

Het nieuwe evenementenjaar is alweer in volle gang en zoals in de evenementenbrochure beschreven is het geenszins de bedoeling om met uw Ferrari het moeras in te gaan; we rijden er immers wel dwars doorheen maar dan over landelijke wegen.

Meer info

Evenementenbrochure 2020

januari 29, 2020

Onlangs hebben alle leden de evenementenbrochure 2020 ontvangen. Een prachtig glossy overzicht van de evenementen voor dit jaar!

Meer info

Uitnodiging: Più della Ferrari XXII

januari 17, 2020

We starten het nieuwe evenementenjaar met volle snelheid. Na de ALV volgt traditiegetrouw de Più della Ferrari. Deze editie staat de Formule 1 Heineken Dutch Grand Prix centraal.

Meer info

Ascari Kalender 2020

december 22, 2019

Alle FCN begunstigers hebben onlangs de prachtige Ascari kalender 2020 ontvangen. Maar ook als FCN lid heeft u dit jaar weer een kans om deze fraaie kalender op A2 formaat voor het nieuwe jaar te bestellen!

Meer info

Uitnodiging: Il Viaggio dei Tesori Belli

oktober 20, 2019

Het evenementenjaar 2019 loopt alweer ten einde. In de herfsteditie van de GAdF heeft u het fantastische reisverslag van de buitenlandreis van dit jaar kunnen lezen en bekijken. Dit smaakt naar meer! Al geruime tijd vraagt een groot aantal leden zich af of er in 2020 weer een meerdaagse buitenlandreis wordt georganiseerd. We hebben goed nieuws voor u!

Meer info

Uitnodiging: FCN Style Cars & Coffee – mezzo

september 15, 2019

Het concept van Cars & Coffee FCN Style heeft zich inmiddels bewezen, mede gezien de overweldigende deelname uit de vorige jaren. Zoals gebruikelijk starten onze Cars & Coffee ritten niet al te vroeg. Hierdoor kunt u deze zondagochtend op uw gemak thuis ontbijten en daarna in alle rust richting de startlocatie rijden.

Meer info