Nieuws

Uitnodiging: Attraversando il Confine

februari 16, 2024

Kunt u ook niet wachten om uw Ferrari weer uit de garage te halen voor de eerste echte voorjaarsrit? In april is het eindelijk zo ver. De FCN neemt u kriskras mee over de grens: Attraversando il Confine is de perfecte balans tussen heerlijk autorijden en gezellig samen zijn met andere leden.

Meer info

Evenementenbrochure 2024

januari 27, 2024

Zoals elk jaar presenteert de evenementencommissie ook dit jaar weer de evenementenbrochure vol met prachtige evenementen!

Meer info

Uitnodiging: La Gita in Montagna

januari 24, 2024

Het evenementenjaar 2024 is alweer begonnen en het bekend maken van de buitenlandreis is dit jaar later dan dat u van ons bent gewend. Het heeft ons namelijk enorm veel moeite gekost om deze reis rond te krijgen. Wij zijn dan ook zeer verheugd dat ook in 2024 weer een buitenlandreis op stapel staat!

Meer info

Uitnodiging: Trackday Spa-Francorchamps

januari 22, 2024

De FCN sluit aan bij Club Ferrari France om in totale exclusiviteit en zonder geluidsbeperkingen te genieten van het legendarische Formule 1-circuit van Spa Francorchamps! Mis deze kans niet om in uw moderne, klassieke of Challenge/race-Ferrari te rijden en “het mooiste circuit ter wereld” te ervaren.

Meer info

FCN Première: Ferrari brilla sul grande schermo

januari 20, 2024

Eind januari 2024 verschijnt de nieuwste film over het leven van Enzo Ferrari in de Nederlandse bioscopen. Wij hebben een bioscoop bereid gevonden om de film “Ferrari” binnenkort exclusief voor de leden van Ascari en de Ferrari Club Nederland te vertonen.

Meer info

Uitnodiging: La Grande Visita al Belgio

juli 28, 2023

Uw organisatoren nodigen u van harte uit voor een geweldig bezoek aan België! Het startpunt van deze reis ligt in een verrassend energieke omgeving. U bent te gast op een sportieve locatie waar u uw routeboek ontvangt en u de andere deelnemers ontmoet onder het genot van een drankje en een lichte lunch.

Meer info

Uitnodiging: De Acht Zaligheden Tour

april 12, 2023

De FCN draait op volle toeren, velen van u hebben dit jaar alweer enkele fantastische evenementen met elkaar beleefd. En, er staat opnieuw een boeiende tourrit voor u op het programma. Uw organisatoren nodigen u uit voor een mooie tourrit door het prachtige Brabantse landschap. U zult een “Zalige” en “Hemelse” dag beleven. 

Meer info