Nieuws

Evenementenbrochure 2023

januari 25, 2023

Wat gaat de tijd toch snel! Vol trots presenteert o.a. de evenementencommissie nu alweer voor de twaalfde keer de evenementenbrochure!

Meer info

Uitnodiging: Tour d’isola della Dolce Vita

december 23, 2022

Het evenementenjaar 2022 is alweer ten einde. In de herfsteditie van de GAdF heeft u het fantastische reisverslag van de buitenlandreis van 2022 kunnen inzien. Maar liefst 43 equipes hebben genoten van een heerlijke en super gezellige reis door Oostenrijk, Kroatië en Slovenië. Dit smaakt uiteraard naar meer!

Meer info

Uitnodiging: FCN Style Cars & Coffee

september 19, 2022

Helaas is dit alweer het laatste rij-evenement van dit jaar. FCN Style Cars & Coffee kenmerkt zich in een laagdrempelig evenement dat niet de gehele dag en avond in beslag zal nemen.

Meer info

Uitnodiging: Doe een Plezier Rit 2022

juli 6, 2022

In september 2022 vindt de ELFDE editie van onze Doe een Plezier Rit plaats. We willen tenminste vijfenzeventig kinderen een onvergetelijke dag bezorgen. Een aantal van deze kinderen wachten al vanaf 2020 op deze bijzondere dag, die door de Covid Pandemie meerdere malen moest worden uitgesteld.

Meer info

Uitnodiging: Attraverso l’Est rurale

juli 1, 2022

Uw organisatoren zijn de uitdaging aangegaan om ook dit jaar weer een fantastisch evenement te organiseren. U wordt uitgenodigd voor “Attraverso l’Est rurale”, hetgeen betekent “door het landelijke Oosten”.

Meer info

Uitnodiging: Raduno FCN dei Primi

juni 28, 2022

De Ferrari Club Nederland werd op 14 december 1982 opgericht en werd actief na de eerste vergadering op 30 januari 1983. Dit veertigjarig bestaan zal uitgebreid worden gevierd in 2023, maar als voorproef wordt er deze zomer een evenement georganiseerd gerelateerd aan het “Concours at the Palace” op Paleis Soestdijk.

Meer info

Uitnodiging: Rally d’autunno del Lussemburgo

juni 22, 2022

Graag willen de organisatoren u uitnodigen om in de herfst mee te gaan naar Luxemburg. Tijdens een driedaagse buitenlandreis wordt u meegenomen naar prachtige natuurgebieden en bezienswaardigheden. U volgt indrukwekkende routes langs mooie landschappen door Luxemburg.

Meer info

Uitnodiging: FCN Style Cars & 0.0% Beer

maart 19, 2022

Graag nodigen uw organisatoren u uit voor een van de gezelligste evenementen van de kalender. Wat is er mooier dan de liefde voor uw Ferrari te combineren met een bezoek aan een van Nederlands grootste brouwerijen?

Meer info

Uitnodiging: Bourtanger Moerasrally

maart 7, 2022

Alweer het tweede evenement van dit jaar! Een echt rij-evenement met ook ruimte voor veel ontspanning en gezelligheid. Hoewel de naam anders doet vermoeden, is het geenszins de bedoeling om met uw Ferrari het moeras in te gaan; we rijden uitsluitend over prachtige landelijke wegen.

Meer info