Pre Party Tour d’Isola della Dolce Vita

 

Geachte Ferraristi,

U bent een van de exclusieve deelnemers aan Tour d’Isola della Dolce Vita! Samen met nog vierendertig andere equipes zult u het schitterende eiland Sardinië verkennen. Om uitgerust aan dit fantastische evenement te beginnen en omdat uit het verleden is gebleken dat veel deelnemers de heenreis in twee dagen rijden, bieden uw organisatoren u ook dit jaar weer de mogelijkheid u in te schrijven voor de Pre Party.

Aangezien de afstand van Utrecht naar Livorno ongeveer 1.340 kilometer bedraagt, wordt u de mogelijkheid geboden om een voorovernachting te boeken voor donderdag 18 mei bij het schitterende vijfsterren Alpin Resort Hotel Sacher in Seefeld. Hierdoor wordt u in staat gesteld om uitgerust en op tijd de volgende dag in Livorno te arriveren. Vanaf Seefeld is het namelijk nog ongeveer 580 kilometer naar Livorno. Er is speciaal voor gekozen om de eerste dag iets meer kilometers te maken, omdat deze moeten worden afgelegd op Hemelvaartsdag. Vrachtverkeer is op deze feestdag verboden en ook de reguliere spits wordt hierdoor ontlopen.

Het rustig gelegen luxe vijfsterrenhotel Alpin Resort Hotel Sacher is een zusterhotel van het bekende vijfsterren Sacher Hotel in Salzburg. Waarschijnlijk bij u allen bekend door de beroemdste taart van de wereld, de Sacher-Torte. Daarom een uitgelezen kans om uzelf te trakteren op deze lekkernij tijdens de Pre-Party!

Daarnaast wordt het Alpin Resort Hotel Sacher omgeven door een park van 20.000 m² en biedt een panoramisch uitzicht op de bergen rond Seefeld. Het Alpin-Active-Spa-complex heeft een oppervlakte van 4.700 m² en bestaat uit een groot onderling verbonden binnen- en buitenbad, een verwarmd sportbad met een lengte van 20 meter, een hottub met pekelwater en een natuurlijke zwemvijver van 800 m². Tevens treft u in de exclusieve spa diverse sauna’s, een moderne fitnessruimte, een Kneipp-bad, verwarmde waterbedden en een ontspanningsruimte met een bar en een open haard.

Het Alpin-Active-Spa-complex is door de Relax Guide bekroond met maar liefst zeventien punten waardoor het zich mag scharen bij de vijftien beste wellness hotels van Oostenrijk. Daarnaast is het restaurant als enige restaurant van Seefeld voor de tiende keer bekroond met een koksmuts van Gault Millau; dat wordt smikkelen dus!

Uw organisatoren willen u erop attenderen hiermee een zeer exclusieve aanbieding is geregeld. Bij de meeste hotels in Oostenrijk geldt voor deze periode een minimum verblijf van vier dagen (Hemelvaartsweekend) en is het voor groepen niet mogelijk om een enkele overnachting te boeken. Door de contacten van uw organisatoren uit het verleden maakt het Sacher Hotel voor deze keer een uitzondering voor u.

Deze Pre-Party kan voor u worden aangeboden tegen een bedrag van € 285,- per persoon. Hierin is begrepen:

  • Een tweepersoonskamer inclusief ontbijt
  • Aperitief
  • Een exclusief viergangen diner
  • Drankjes tijdens het diner
  • Toegang tot de SPA en het zwembad
  • Parkeren
  • Wifi-toegang in het gehele hotel

Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om voor € 20,- extra een plek in de parkeergarage bij te boeken.

Mocht u alvast in de stemming willen komen en/of wilt u wat extra informatie over het Alpin Resort Hotel Sacher dan kunt u deze vinden op internet: https://seefeld.sacher.com/en/

Verzekeringen
De organisatie wil u er nogmaals expliciet op wijzen dat u zelf dient te zorgen voor een goede reisverzekering, annuleringsverzekering, repatriëringsverzekering en/of andere benodigde verzekeringen; allen met voldoende dekking!

Inschrijving
Indien u van de Pre Party gebruik wenst te maken, dan wordt u verzocht zich middels het onderstaande formulier in te schrijven voor de Pre Party.

Inschrijvingen dienen voor 1 maart a.s. binnen te zijn

In het vertrouwen u hiermede weer van dienst te zijn geweest.

Met vriendelijke groet,

Stephan Tot en Toon van de Graaf
Organisatie Tour d’Isola della Dolce Vita